Hjärnan på jobbet

Välkommen till ett seminarium om kreativitet, fokus och hjärnan på jobbet!

Det här är ett aktivt seminarium med mycket övningar, skratt och nya insikter. Seminariet ger en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar och hur vi får den att göra lite mer som vi vill.

Kontakta oss för tider och pris.

Hjärnan på jobbet, Gabriella Wejlid

Intresserad av att boka föreläsaren? Klicka här >>


Ur innehållet:

  • Vi ser vad kreativitet är och hur man kan plocka fram kreativiteten just när man behöver den. Vi gör praktiska övningar som sätter fart på idéflödet, skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter.
  • När vi arbetar fokuserat blir vi mer effektiva, känner större arbetsglädje och upplever mindre stress. Men hur hittar vi fokus när vi så lätt blir avbrutna och distraherade? Hur tränar vi upp vår förmåga att fokusera och vilka knep och redskap kan vi ta hjälp av?
  • Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje, motivation och produktivitet? Hur kan man bryta invanda mönster och skaffa sig de vanor man vill ha?

Om föreläsaren:

Gabriella Wejlid har i 10 års tid utbildat företag, kommuner och organisationer i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp.
Tillsammans med Jenny Åkerman har hon skrivit flera böcker om hjärnan, bland annat ”Ja tack, Hjärna!”

Läs mer om Gabriella och hennes arbete på www.huvudsidan.se