Revolutionen är inte digital, den är social

Revolutionen är inte digital, den är social - med Olle Nyström

Tittar man närmare på plattformar som Facebook, företag som Uber eller fenomen som MeToo så kan man se ett mönster. Visst är det digitala lösningar som skapar möjligheterna. Men det är den sociala dimensionen som skapar kraften.

Tid: 20 nov kl. 9-11
Plats: World Trade Center, Stockholm
Föreläsare: Olle Nyström

Intresserad av att boka föreläsaren? Klicka här >>


Om innehållet:

Tittar man närmare på plattformar som Facebook, företag som Uber eller fenomen som MeToo så kan man se ett mönster. Visst är det digitala lösningar som skapar möjligheterna. Men det är den sociala dimensionen som skapar kraften. Dessa sociala krafter är idag på väg att rita om spelplanen för grundläggande samhällsfunktioner som politik, ekonomi och näringsliv.

För företag och organisationer som vill förstå vår samtid och navigera rätt i framtiden är det avgörande att förstå de krafter den sociala revolutionen sätter i rörelse. Hur förflyttar vi fokus från värdekedjor till ekosystem, från kanaler till arenor och från vinster till värde.

Välkommen till en inspirerande föreläsning och en stunds social samvaro med Olle Nyström.


Boka föreläsaren
Missade du föreläsningen? Ingen fara, i många fall går föreläsningen att ordna på annat sätt.
*Alla personuppgifter lagras och hanteras enligt den nya Dataskyddsförordningen GDPR. Inga uppgifter ges vidare till tredje part. Vår integritetspolicy >>