Hjärnan på jobbet

Få en helt ny förståelse för kreativitet, motivation, fokus och hjärnans belöningssystem!

Det här är ett aktivt seminarium med mycket övningar, skratt och nya insikter. Seminariet ger en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar och hur vi får den att göra lite mer som vi vill.

Tid: 20 nov kl 13-15
Plats: World Trade Center, Stockholm
Föreläsare: Gabriella Wejlid


Ur innehållet:

Öka kreativiteten
Stärk förmågan att tänka helt nytt! Vi ser vad kreativitet är och hur man kan plocka fram sin kreativitet just när man behöver den. Vi gör praktiska övningar som sätter fart på idéflödet, skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter.

Hitta fokus
När vi arbetar fokuserat blir vi mer effektiva, känner större arbetsglädje och upplever mindre stress. Men hur hittar vi fokus när vi så lätt blir avbrutna och distraherade? Hur tränar vi upp vår förmåga att fokusera och vilka knep och redskap kan vi ta hjälp av?

Motivation och hjärnans belöningssystem
Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje och motivation? Vi ser vad skillnaden är mellan yttre och inre motivation, och hur vi själva kan sätta fart på båda för att ha roligare på jobbet och nå dit vi vill!


Om föreläsaren:

Gabriella Wejlid är en inspirerande föreläsare som utbildar företag, kommuner och organisationer i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp.

Gabriella Wejlid har tillsammans med kollegan Jenny Åkerman skrivit flera böcker om hur hjärnan fungerar, bland annat ”Mycket hjärna” och ”Ja tack, hjärna”.