Passion som drivkraft

Frida Södermark, Foto: Emma Lado

Hur kan du få in mer energi i din vardag, och hur kan du använda en elitidrottares tänk till att prestera bättre inom ditt område?

Frida Södermark är ultralöpare i det svenska landslaget och delar med sig av sina strategier som kan få alla att prestera på topp – både privat och inom yrkeslivet.

Föreläsningen följs av ett träningspass där alla kan delta oavsett nivå.

Tid: 20 nov kl. 15 – 17
Plats: World Trade Center, Stockholm
Föreläsare: Frida Södermark


Om innehållet:

Det finns mycket kunskap inom idrottsvärlden som kan appliceras på yrkeslivet. Styrkor som kan göra alla bättre och nå elitnivå. En idrottares vardag handlar mycket om träning, tävling, reflektion, energiintag, motivation och ibland motgångar. Hur ser din vardag ut? På jobbet? Seminariet ger deltagarna möjlighet att hitta egna kopplingar och dessutom få ta del av konkreta exempel på hur man själv kan göra för att prestera på topp.

Frida kommer också dela med sig av tips på hur man kommer igång eller vidare med sin träning vilken är en framgångsfaktor för att lyckas på alla plan i livet och orka livets olika utmaningar. Dessutom ges exempel på hur man kan få igång en hel organisation att röra på sig genom enkla verktyg.

I anslutning till seminariet tas deltagarna med på ett träningspass innehållande tekniktips, en intervallvariant och några styrkeövningar. Ett roligt pass där alla kan vara med oavsett träningsbakgrund. Alla utgår från egna förutsättningar. Kom med fördel ombytt redan till seminariets början. Dock kommer viss omställningstid mellan seminariet och träningspasset att ges. OBS! Ta med egen reflexväst.


Seminariet vänder sig till…

Alla som vill utvecklas på något plan. Dessutom är seminariet ett bra tillfälle för chefer, i synnerhet inom HR, som är ansvariga för organisationens hälsoarbete.


Om föreläsaren:

Frida Södermark är i grunden gymnasielärare men efter att ha hittat löpningen sent i livet numera driver Löparäventyret AB vars verksamhet vilar på inspirationsföreläsningar och konceptupplägg inom friskvård riktade mot företag och dess medarbetare. Hon har även gett ut två böcker ORKA! Träning och äventyr i vardagen samt VÅGA! En väldigt annorlunda reseguideoch anordnar olika typer av löparresor.

På meritlistan finns bland annat 5 SM-guld plus EM-guld och VM-silver på sträckan 100 km. Men hennes största mål är att få fler människor i rörelse och att uppnå sina mål på olika plan.

Läs mer: www.loparaventyret.se