Läkare med ADHD – Prestera eller Fungera?

Christin Edmark

Följ med Christin Edmark på en resa helt utanför boxen – det kommer garanterat att kittla i maggropen och ge dig en skön energi i kroppen!

Tid: 19 nov kl. 12.30-16
Plats: Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7
Föreläsare: Christin Edmark.

Seminariet arrangeras i samverkan med konferensen Läkarsekreterarforum.


Om seminariet:

Christin är halsbrytande dråplig och spontan. Igenkänningen blir stor och det är svårt att undvika att bli engagerad och inspirerad. Men under ytan finns också ett stort allvar. Du kan vänta dig drypande humor med ett stort mått av ironi och svärta, levererad med ett träffsäkert språk.

Dessutom gestaltar Christin sina insikter med eget låtmaterial framfört vid pianot – en stund för reflektion och kanske lite eftertanke under föreläsningens gång. Hon förmedlar en känsla av att allt är möjligt – och har också levt efter den devisen själv under hela sitt liv, på gott och på ont.

Christin Edmark jobbade som intensivvårdsläkare och spåddes en lovande forskningskarriär när hon blev livshotande sjuk. Ur spillrorna av yttre styrka och ett statuspräglat jobb växte något annat fram. Christin startade plattformen KomSåFlygerVi och blev ansiktet utåt för en ny nyans av ADHD.

Det blev radioprogram, kandidat till lyssnarnas sommarvärd i Sommar i P1, genomförde föreställning på Dramaten och livet tog en ny vändning. Hon förmedlar sin personliga upplevelse av att leva och överleva med ADHD. Det handlar om att prestera på toppnivå, men fungera skitdåligt.


Om föreläsaren:

Christin Edmark – Överläkare, föreläsare och krönikör med inställningen att allt är möjligt.

www.komsåflygervi.se