Happy Happy

Fem steg för att komma överens med vem som helst.

Hur kan du lättare komma överens med dem som tycker annorlunda – på ett sätt som gör alla nöjda?

Tid: 19 november kl 13-15
Plats: World Trade Center, Stockholm
Föreläsare:  Lars Johan Åge

Intresserad av att boka föreläsaren? Klicka här >>


Om seminariet:

Med femstegsmodellen happy-happy presenterar forskaren och förhandlingsexperten Lars-Johan Åge ett unikt och effektivt sätt att nå framgång.

Där det gamla win-win maximerar vinningen vid ett enskilt tillfälle, siktar happy-happy i stället på framtiden och en fortsatt god relation mellan parterna. Precis så som det oftast ser ut i verkligheten, oavsett om det gäller affärer eller privatlivet.

Genom fem beprövade, forskningsbaserade steg får du lära dig hur rätt inställning, medvetna prioriteringar och väl valda ord hjälper dig att komma överens med även de mest motsträviga motparter.

Ni har båda allt att vinna på happy-happy.


Om föreläsaren:

Lars-Johan Åge är professor i marknadsföring och en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet. Han har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst, han kan också förmedla dem på ett sätt som gör skillnad i människors liv.

Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. Nu gör han framgångsfaktorerna tillgängliga för en bred publik.


Happy-happy i tidningen Chef&Ledare!

Läs artikeln med Lars-Johan Åge i Chef&Ledare – tidningen som ger dig framgångsfaktorerna!

Passa på! Prenumerera på papperstidningen få boken Happy Happy på köpet! Maila redaktion@chef-ledare.com för mer information.


Boka föreläsaren
Missade du föreläsningen? Ingen fara, i många fall går föreläsningen att ordna på annat sätt.
*Alla personuppgifter lagras och hanteras enligt den nya Dataskyddsförordningen GDPR. Inga uppgifter ges vidare till tredje part. Vår integritetspolicy >>