Framtidens vård och digitalisering

Roller, teknik och omvärlden förändras snabbt, då gäller det att hålla sig uppdaterad, därför skapar vi nu ett seminarium med fokus på framtidens vård och digitalisering. Föreläsare inom olika nischer kommer att dela sina insikter och perspektiv för att fånga de stora förändringar som är på gång inom vården och dess stora digitalisering.

Tid: 18 nov kl. 8-16.
Plats:  Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7
Föreläsare: Sofia Nordgren

Just nu! Gå 5 betala för 4 på detta seminarium. Ange koden ”5för4” i din bokning. Lunch ingår i priset.


Om innehållet:

En dag fylld med inspiration och verktyg!
Hur räcker vi till i ett samhälle med ökade krav av tillgänglighet, fysiska möten och digitalisering? Under dagen levereras konkreta verktyg och modeller, även mjuka frågor som ”Kan humor minska stress?”


Om föreläsaren:

Moderator och biträdande verksamhetschef Sofia Nordgren
Sofia har 20 års erfarenhet som leg. sjuksköterska och arbetar idag som biträdande verksamhetschef. Inför seminariet har hon intervjuat doktorer, verksamhetschefer, sjuksköterskor om framtidens vård. Hon har studerat framtidens digitala vård och träffat många av de bästa inom branschen. Humor är viktigt för både personal och patienter. Sofia håller därför även stand-up runt om på landets scener.

www.sofianordgren.com


Vad får du med dig hem?

Inspiration, insikter och kunskap. En digital karta över vårdens framtid. Möjlighet att nätverka och möta nya kollegor med humor och skratt på vägen mot framtiden.