Vårdadministratör – en nyckelroll på kliniken till Energi, Mod och Styrka!

Med energi i världsklass delar Sekina Kling med sig av värdefulla strategier och verktyg som hjälper dig att må ännu bättre, hitta din passion och våga sätta höga mål – och att uppnå dessa.

Datum:
Malmö 10/10
Göteborg 14/10
Stockholm 23/10
Tid: 8:30 – 12 + lunch
Pris: 2600 SEK exkl. moms

Sekina Kling

Hon inspirerar verksamheter att skapa en vinnarkultur, att tända den inre gnistan hos varje medarbetare och att etablera goda vanor. Med energi i världsklass delar hon med sig av värdefulla strategier och verktyg som hjälper dig att må ännu bättre, hitta din passion och våga sätta höga mål – och att uppnå dessa.

Inom olika verksamheter skapas olika kulturer. Sekinas passion är att skapa en vinnarkultur med värme. Där människor utvecklas, vågar mer och når längre. En verksamhets framgång är helt beroende av medarbetarnas möjlighet att nyttja sin fulla kompetens, känna tillhörighet och autonomi.

Genom att skapa vanor för välmående kan vi sätta oss själva i ett tillstånd som gör oss mer rustade att hantera motgångar och inte låta känslorna ta över i utmanande situationer. Målet är att varje individ i slutet av dagen alltid ska känna att hen gjort en bra arbetsdag.

Sekina ser medarbetarnas kvaliteter och arbetssätt som en verktygslåda: Det är viktigt att varje individ har en välfylld låda med många olika sorters verktyg, men också lika viktigt att de hittar sina egna favoritverktyg – det vill säga att vi alla arbetar på olika sätt.

Medarbetarna måste få vara sig själva, och på så sätt ha förutsättningar att utvecklas till att bli sina bästa jag. Genom att lära känna oss själva kan vi skapa trygghet, arbetsglädje och självförtroende att nå de största framgångarna!

Sekina Kling är Föreläsare och författare till boken ”Sekinas goda vanor: För energi, mod och styrka.” 

I samarbete Vårdforum.se