Omvärldspaning och att arbeta i en global värld

Oskar Andermo KompetensVeckan

Vi lever i en global värld och framtidens ledarskap innebär att förstå vår omvärld och även att arbeta med människor från olika kulturer.

Tid: Meddelas senare
Plats: Centralt i Stockholm
Föreläsare: Oskar Andermo

På grund av rådande situation förstår vi om du känner dig osäker på att boka upp dig eller betala för biljetter. Vi erbjuder därför istället möjligheten att kunna preliminärboka sig till detta seminarium.


Om innehållet

Världen förändras snabbt! Kina bygger en ny sidenväg och satsar stort på AI. Saudi Arabien öppnar upp och investerar miljarder i projekt för bli mindre beroende av olja. Vi lever i en global värld och framtidens ledarskap innebär att förstå vår omvärld och även att arbeta med människor från olika kulturer.

Oskar har bott över hela världen interagerat med mer än 120 olika nationaliteter (det finns idag 195 länder i världen). Sedan 2007 bor han in Dubai.

Vi tittar på vad som händer i världen och 3 trender som du bör hålla kolla på.

Framtidens ledarskap innebär även att leda globala team. Oskar delar med sig av värdefulla tips och forskning om nationell kultur och att arbeta i internationella miljöer. Något som kommer bli viktigare och viktigare för framtidens ledare.

Seminariet vänder sig till:

Chefer och medarbetare inom främst ledning, HR, marknad och produktion som bör ha koll på omvärlden och leda i en global värld.

Om föreläsaren

Oskar Andermo bor sedan 2007 i Dubai som är en av världens mest mångkulturella städer. Här finns hela världen samlad. Han arbetar som konsult och ledarskapscoach.