Om relationsarbete, stress och oro

Delta i Maria Farms spännande och tankeväckande föreläsning om psykisk hälsa, vad som får oss människor att uppleva mening och välmående och hur vi bäst stresshanterar och om hur du skapar förutsättningar för det goda samtalet på arbetet och främjar motivation.

Tid: 14 november, 13.00 – 16.30
Plats:  Quality Hotel Globe
Föreläsare: Maria Farm
Pris: Två biljetter (halvdag)

Seminariet arrangeras även kl 13 – 16.30:

Malmö den 20 oktober 

Jönköping 24 oktober

Göteborg den 23 nov

Intresserad av att boka föreläsaren? Klicka här >>


Ur innehållet:

Hur påverkas kvinnor och män olika av förväntningar och roller vi tar och får i livet?
Varför är det lättare för honom att ta egentid hemma och hur kommer det sig att hon ofta blir den berömda projektledaren?
Hur kan förståelse för hur samhällsstrukturerna tar sig uttryck i vår vardag hjälpa oss att hantera stress bättre, känna mindre oro och självkritik?
Vi pratar också om så kallat känslomässigt arbete och relationsarbete samt deras funktion i vår vardag. Hur vi kan bli bättre på det själva och hur vi tacklar andra som brister i det. Motivation och kommunikation inom ramarna för våra nära relationer samt tips och tekniker kring hur vi kan tackla ältande och oro som håller oss tillbaka.


Om föreläsaren:

Maria Farm är leg psykolog, leg psykoterapeut (KBT) och författare till flera populärpsykologiska
böcker, senast ”Han är så bra på att ta egentid – Jämtälldhet i praktiken” (Natur och Kultur, 2021).
Hon har också skrivit ”Fri från oro, ångest och fobier” tillsammans med Håkan Wisung som sålt
i över 80 000 ex. Maria medverkar som expert i SVT:s populära ”Gift vid första ögonkastet” och anlitas ofta av media som konsult i allmänpsykologiska frågor, hon har bl a haft ett över tioårigt samarbete med Expressen och hörs i program som t ex Kropp & Själ i P1. Maria har 20 års erfarenhet som psykolog och driver en egen mottagning sen över tio år i Stockholm.