Ny teknik för lärande

Vårens prövningar har ställt stora krav på digital utformning av lärande. Idag får vi påfyllning i ämnet, hur utformar vi och kommunicerar lärande ännu bättre.

Inför Kompetensveckan finns möjlighet att närvara på en prova-på-träff i Utbildningsnätverket.

Tid: 16 oktober kl. 9-12, frukost från 8.30.
Plats: 
Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90
Föreläsare: Sonja Prest
Pris: 1450 kr

OBS! Träffen blir fysisk alternativt digital beroende på senare rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Begränsat antal platser.

Anmälan >>


Om innehållet

Vi gästas idag av Sonja Prest som kommer att berätta om hur du kan använda olika verktyg för att skapa engagerande och bra innehåll.

Vi kommer att gå igenom följande;

  • Författarverktyg – Vilka författarverktyg finns och hur bygger jag bra kurser.
  • Digitala klassrum – Hur skapar du engagemang.
  • Microsoft miljön (Teams, Sharepoint, PPT etc) – Vilka möjligheter finns att arbeta i Microsoft.
  • LMS – Vilka olika typer av LMS finns det, fördelar & nackdelar.
  • Andra verktyg – Vilka andra typer av verktyg borde jag börja arbeta med.

Syftet med träffen är att få en utökad förståelse för vilka möjligheter som finns men även hur du själv efter föredraget kan paketera innehåll på ett nytt sätt.


Om föreläsaren

Sonja Prest, Learning- och kommunikationskonsult och grundare av bolaget ATOM Collaboration. Atom arbetar med att modernisera lärande och kommunikation med visionen att demokratisera lärandet och hitta nya vägar för organisationer och företag att utbilda och kommunicera till sina medarbetare. Fokus är det sociala lärandet som ska spegla verkligheten i hur vi dagligen lär oss saker med hjälp av digitala kanaler.

ATOM har en bred erfarenhet från ett flertal branscher, projekt och roller – från reklam, journalistik, digital utbildning, IT och Talent management – från strategi till innehållsproduktion.


Om Utbildningsnätverket

– Utveckla lärande på arbetsplatsen

Utbildningsnätverket är ett yrkesnätverk för dig som har utbildningsansvar och för dig som arbetar med utbildningsfrågor. Strategiskt och operativt. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med varandra, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av specialister i utbildningsfrågor.


Anmälan:

Observera att detta är en provträff med Utbildningsnätverket.

Träffen blir fysisk alternativt digital beroende på senare rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Begränsat antal platser.

Anmäl dig via mail till info@kompetensnatverk.se.

För frågor angående medlemskap och priser, kontakta info@kompetensnatverk.se.