Mer savann på arbetsplatsen

Tommy Wilén

– fokus ergonomi.

Mänskligheten utvecklades för att leva och verka på savannen. Nu lever och verkar vi på kontor. Hur påverkar det vår hälsa? Och hur ska man egentligen göra för att undvika spända nackmuskler, musarm och ryggskott?

Tid: Meddelas senare
Plats: Centralt i Stockholm
Föreläsare: Tommy Wilén

Seminariet arrangeras i samverkan med konferensen Läkarsekreterarforum.

På grund av rådande situation förstår vi om du känner dig osäker på att boka upp dig eller betala för biljetter. Vi erbjuder därför istället möjligheten att kunna preliminärboka sig till detta seminarium.


Innehåll

I den här föreläsningen ska vi diskutera de senaste rönen och forskningen kring ergonomi och arbetsplatsanpassning. Med en stor dos humor och kunskap, kombinerad med en något punkig inställning till hela hälsobranschen, inspirerar och utbildar han dig till att skapa varaktiga, hälsofrämjande förändringar.

Tommy bryter på ett underhållande sätt ned de senaste forskningsrönen och serverar dessa på ett sätt som alla kan ta till sig. Med brinnande passion blandar han forskning med anekdoter och personliga erfarenheter.

Om föreläsaren

Tommy WilénLeg. naprapat och en av Sveriges roligaste och mest rutinerade föreläsare inom ergonomi, hälsa och aktivitetsbaserat arbete.