Hjärnan på jobbet

Hjärnan på jobbet, Gabriella Wejlid

Välkommen till ett seminarium om kreativitet, fokus och hjärnan på jobbet!

Det här är ett aktivt seminarium med mycket övningar, skratt och nya insikter. Seminariet ger en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar och hur vi får den att göra lite mer som vi vill.

Tid: 15 november, kl. 13-16.30
Plats: Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan 115.
Föreläsare: Gabriella Wejlid

Seminariet arrangeras i samverkan med konferensen Läkarsekreterarforum.

Fler datum för föreläsningen >>

På grund av rådande situation förstår vi om du känner dig osäker på att boka upp dig eller betala för biljetter. Vi erbjuder därför istället möjligheten att kunna preliminärboka sig till detta seminarium.


Ur innehållet:

  • Vi ser vad kreativitet är och hur man kan plocka fram kreativiteten just när man behöver den. Vi gör praktiska övningar som sätter fart på idéflödet, skapar nya tankebanor och hittar helt nya lösningar och möjligheter.
  • När vi arbetar fokuserat blir vi mer effektiva, känner större arbetsglädje och upplever mindre stress. Men hur hittar vi fokus när vi så lätt blir avbrutna och distraherade? Hur tränar vi upp vår förmåga att fokusera och vilka knep och redskap kan vi ta hjälp av?
  • Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje, motivation och produktivitet? Hur kan man bryta invanda mönster och skaffa sig de vanor man vill ha?

Om föreläsaren:

Gabriella Wejlid har i 10 års tid utbildat företag, kommuner och organisationer i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp.
Tillsammans med Jenny Åkerman har hon skrivit flera böcker om hjärnan, bland annat ”Ja tack, Hjärna!”

Läs mer om Gabriella och hennes arbete på www.huvudsidan.seOm Läkarsekreterarforum

Välkommen till Läkarsekreterarforum 2021!
Tillfället för dig som medicinsk sekreterare, vårdadministratör, läkarsekreterare eller om du arbetar med kundmottagning. Vid 2019 års forum i Malmö, Göteborg och Stockholm ger våra deltagare oss betyget 4,93 av 5 och hela 99% anser att konferensdagarna har varit bra eller mycket bra! Var du där? Som konferensarrangör i mer än 20 år är det ett privilegium att få så goda vitsord av deltagarna. Vi presenterar nu nya arrangemang för hösten.

Vi hörsammar alltid våra tidigare deltagare och kompletterar med ämnen som efterfrågas. Vid årets viktigaste forum för vårdadministratörer, läkarsekreterare och medicinska sekreterare får du möjlighet till inspiration och kunskap inom aktuella ämnen som du möter i ditt vardagliga arbete och inför framtida behov. Konferensen ger stora möjligheter till erfarenhetsutbyte med andra kollegor vid de olika lunch-, kaffe- och fruktpauserna.

Läs mer på Läkarsekreterarforums hemsida


Föreläsningen arrangeras även

  • Malmö 11 nov kl 13-16.30
  • Göteborg 22 nov 13-16.30
  • Sundsvall 29 nov 13-16.30