Framtidens sjuksköterskeroll

Roller, teknik och omvärlden förändras snabbt, då gäller det att hålla sig uppdaterad därför skapar vi nu ett seminarium med fokus på framtidens sjuksköterskeroll.

Tid: 18 nov kl. 8-16.
Plats:  Quality Hotel Globe, Arenaslingan 7
Föreläsare: Sofia Nordgren


Om innehållet:

I en yrkesroll som innehåller stress, ökade effektiviseringskrav hinner vi inte alltid stanna upp och se vad som finns runt hörnet. Därför erbjuder vi dig en dag fylld med yrkesnäring, verktyg och modeller.  Att vara självständig, stark och stresstålig i din profession är en vanlig vardag. Samtidigt vara en lagspelare och ta fram de bästa kommunikations knepen när de största utmaningarna och stressen uppstår. Dessa och många fler ämnen kommer att fördjupas av olika talare under seminariet. Även frågor som tex kan humor bota stress?

Vad får du med dig hem? Förutom din framtid? Inspiration, kunskap av experter, kollegor och många skratt på vägen mot ny kunskap, verktyg, modeller och insikter.


Om föreläsaren:

Moderator, föreläsare och leg. sjuksköterska, Sofia Nordgren. Har erfarenheter ifrån 100 olika arbetsplatser under 20 år som sjuksköterska. Inför seminariet har Sofia intervjuat många verksamma sjuksköterskor, doktorer, verksamhetschefer om önskad framtida yrkesroll. Arbetar även idag som biträdande verksamhetschef. Humor gör vardagen roligare, därför håller Sofia Stand-up runt om på landets scener.

www.sofianordgren.com