Framtidens ledarskap med biomimik

– Ett varmt hjärta, en kall hjärna och rena händer.

Tid: 15 nov kl. 8:30 – 12 (Halvdagsseminarium, inkl. lunch).
Plats: Centralt i Stockholm
Föreläsare: Agneta Nyholm
Pris: 2.250:-

Seminariet arrangeras även i Sundsvall den 29 november kl 9 – 12

Det går även bra att anmäla sig via mail till info@kompetensgruppen.se

På grund av rådande situation förstår vi om du känner dig osäker på att boka upp dig eller betala för biljetter. Vi erbjuder därför istället möjligheten att kunna preliminärboka sig till detta seminarium.


Om föreläsningen

Framtidens ledare behöver ha ett varmt hjärta, en kall hjärna och rena händer. En modern ledare behöver ha förmågan att tänka hållbart och söka nya lösningar på ställen där vi kanske minst av allt tänker. I föredraget kommer du att få veta vad det innebär konkret. Vi tar naturen och biomimiken till hjälp för att se hur vi kan möta framtiden på ett hållbart sätt. Biomimiken har fått sitt internationella genombrott. Forskningen och intresset är stort för att implementera ämnet inom alla typer av områden. I föredraget får du insyn i lösningar på tekniska fenomen som t.ex. fiberoptik, byggkonstruktioner och infrastruktur.

Är det något vi med säkerhet vet så är det att framtiden är komplex, oviss och skakig,  naturen kan ge oss trygghet och stabilitet i den processen, även förundran och hopp. Den har 3.8 miljarder års försprång. Den vet hur det här omställningsarbetet ska gå till om vi bara är beredd att lyssna. Albert Einstein sa ”Vad ni än funderar över så har naturen redan löst det”. Vi har fyra miljoner växter och djur som sitter på framtidens lösningar. Det är nu vi ska slappna av och lyssna.

I föredraget går vi igenom hur du som ledare kan leda ditt folk in i nästa epok genom ett långsiktigt och genomtänkt ledarskap med naturen som vägvisare. Vi kommer även att titta på hur du kan inspirera och entusiasmera dina medarbetare och få dem att känna en trygghet och vilja att utvecklas och uppgradera sig själv och sin organisation.

Se biomimik.se


Agenda

08:30 Registrering med välkomstkaffe
09:00 Framtidsarbete med Biomimik
10:00 – 10:20 Förmiddagskaffe
12:00 Gemensam lunch